„Když jsme oslovili Karla a nabídli mu roli dávné lásky paní Janžurové, napadlo Ivanku, že by jeho dceru mohla hrát právě Charlottka,“ prozradil Blesku režisér a scenárista Miloslav Halík (61).

Malá herečka ho prý doslova okouzlila. „Má v sobě kumštýřství. Není to žádná nepříjemná suverénka. Na place byla nervózní, protože je ve svém věku velice zodpovědná,“ řekl režisér. Snažil se dívence dodat odvahy, zbavit ji trémy.

„Byl jsem překvapený, jak dobře zpívá. Její vystoupení v Decibelech, kdy se účastní konkurzu, jsme točili rovnou, žádná studiovka!“ upozornil. Charlotte Ella už svůj pěvecký talent dokázala mnohokrát, zahrála si už v muzikálech Mata Hari a Marie Antoinetta. S Josefem Vágnerem (25) pak dokonce nazpívala singl Píseň pro Karla.

Charlottka v roli šmahem zatrhne tátovi počínající romantiku s novinářkou ve výslužbě, kterou hraje právě Iva Janžurová (74). Počká, až dozpívají hit Michala Davida (55) To stárnutí zrádné a s dětskou bezprostředností dostane situaci pod vlastní kontrolu. „Tati, musíme jít…,“ prohlásí a vede ho pryč.

Fotogalerie
8 fotografií