Podle Bílé, která s Gottem spolupracuje od devadesátých let, má Zlatý slavík i zlaté srdce. „Karel je neuvěřitelná osobnost a hlavně je laskavej, vedle něho stačí říct jenom například: ‚Kájo, vy máte tak hezkej kufr,‘ a druhej den najednou přijel jeho řidič a ten kurf mi přivez,“ prozradila Bílá. Od Gotta toho ale dostala mnohem víc!

„Jednou jsem přišla k němu na návštěvu a dostala jsem od něj briliantový náušnice! Jen tak, aniž by měl důvod, bez nějakých narozenin, svátku. Nebo se mě jednou zeptal: ‚Víte, co je štěstí? Štěstí je jenom muška zlatá!‘ A já mám od Káji Gotta mušku zlatou, takovou krásnou na jehle. A já jsem mu za ni vděčná, bůh ví, kde bych byla, kdybych tu mušku neměla,“ raduje se zpěvačka.

Gott prý myslel i na její nedávno zesnulou maminku Hanu. „Kdysi jsem od něj dostala, když měl pětasedmdesátiny, tak jsem od něj dostala krásnou minci, pardon, ne minci, ale medaili, medaili zlatou. A byla jsem za ni vděčná, on jednu dal dokonce i mojí mamince s krásným věnováním,“ dodává Bílá v novém dokumentu Všechny lásky Karla Gotta, který televize Barrandov odvysílá v neděli 1. května večer.

JAK JE NA TOM KAREL GOTT SE ZDRAVÍM TEĎ? VŠE O JEHO BOJI S RAKOVINOU ČTĚTE ZDE>>>

Video
Video se připravuje ...

Všechny lásky Karla Gotta TV Barrandov

Fotogalerie
11 fotografií