„Odešel jeden z mých nejbližších, který mi byl velkou oporou, stál při mně, vždy byl nablízku, když jsem to nejvíc potřeboval. Byl to člověk s velkým srdcem, citem a porozuměním. Osud zasáhl do mého života a životů mých blízkých velice krutým způsobem, vybral si daň, která mu nepatří, a způsobil nám všem obrovskou bolest. V mém srdci navždy zůstane díra, která se nikdy nezacelí,“ vyjádřil Vlasta Horváth své pocity po smrti bratra Martina na sociální síti.

Nehoda se stala minulý týden v noci ze středy na čtvrtek. Podle informací Blesk.cz Martinovo auto srazil rakouský náklaďák a vymrštil ho ze silnice. „Řidič osobního vozidla utrpěl při dopravní nehodě zranění, kterým na místě podlehl. V dodávce cestovali dva muži, kteří vyvázli s lehkým zraněním,“ potvrdila smrt Horváthova bratra policejní mluvčí Michaela Richterová.

Vlasta ještě připomněl datum hrůzné události a den plánovaného pohřbu. „Martínek měl tragickou autonehodu, stalo se to 21. dubna 2016. Poslední rozloučení se bude konat ve čtvrtek 28. dubna 2016 ve 14 hodin ve smuteční obřadní síni Na Karlově v Benešově,“ dodal.

Martin byl fotbalista a zároveň muzikant. Hrál na bicí v bráchově kapele a jezdili spolu po koncertech. Byl nejmladší ze čtveřice bratrů Horváthových.


 

Fotogalerie
7 fotografií