Herec a muzikant Jaroslav (33), administrativní pracovnice Bára (29) a zdravotní sestřička Klára (37) jsou zajedno: „Sprostě urazila mámu i nás. Rozhodli jsme se pro trestní oznámení za poškození dobrého jména,“ řekl Blesku Jaroslav Hanuš, který s maminkou Jaroslavou poté, co jí amputovali obě nohy, žil v bezbariérovém bytě a spolu se svými sestrami se o ni staral.

Herečka známá ze seriálu Ulice prohlásila, že Jaruš z Kouzelníka zabil alkohol. „Než víc popila, byla Jaruška velice chytrá holka. Akorát bohužel pak ta sklenička...“ řekla Obermaierová na kameru TV.blesk.cz a v podobném duchu se vyjádřila i pro jiné servery.

„Neříkám, že sama jsem abstinentka, ale neumím si představit, že bych byla závislá...“ citoval ji třeba Super.cz. Nelichotivě hodnotila i herecké nadání Hanušové. „Hlavní problém byl v tom, že nebyla žádná herečka... Nevím, kdo ji uvedl do toho omylu, že herečka je,“ prohlásila.

„To je nehorázné! To je urážka za urážkou!“ komentuje to Jaroslav Hanuš a zdůrazňuje, že Obermaierová nebyla rozhodně kamarádka jeho matky a že o ní vůbec nic neví.

„Poté, co maminka přišla o nohy, se o ni z kolegů zajímal pouze Jiří Lábus, Oldřich Kaiser a jeho dcera Karolína,“ řekl syn Hanušové. Všechny tři děti Jaruš z Kouzelníka nejvíc rozlítila tato věta Obermaierové: „Je mi jí hluboce líto, ale je to vysvobozením pro děti, protože se o ni snažily starat...“

„Ta dáma se snad zbláznila! My jsme se o mámu starali rádi a moc jsme si přáli, aby tady s námi ještě dlouho byla! Na tohle se dá reagovat skutečně jen trestním oznámením!“ prohlásil syn Jaroslav. Obermaierová se k vzniklé situaci do uzávěrky tohoto vydání nevyjádřila...

Video
Video se připravuje ...

Obermaierová o Jaruš Hanušové (†66): Zničil ji rozvod a alkohol! David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
16 fotografií