Preissová, rozená Drchalová, si manžela Viktora Preisse brala před 49 lety, a stále jej miluje. „Přece se nemohl ztratit ten kluk, kterého jsem potkala na schodech. A ve mně je pořád ta holka. Stále je v nás láska a doufám, že bude až do smrti,“ řekla Preissová před časem v rozhovoru pro web Národního divadla.

V rozhovoru dále prozradila, že je ve vztahu ta silnější. „Na ženě záleží, jak se řeší krizová situace, pokud k ní dojde. Muž je v takovou chvíli buď slaboch, nebo zpanikaří. Já jsem v takových situacích kupodivu racionální. Najednou jako by se mi v hlavě ochladily lampy a začnu jednat a myslet pragmaticky,“ prohlásila.

VIDEO: Viktor Preiss: S manželkou se vzájemně vyhýbáme! Řekl proč!

Video
Video se připravuje ...

Viktor Preiss: S manželkou se vzájemně vyhýbáme! Řekl proč! Česká televize - GEN

Ke krizové situaci mezi manželi došlo na začátku 80. let. Tehdy si Viktor našel přítelkyni, s níž měl dceru. „Matce tehdy dal peníze za mlčení a myslel, že to nějak projde,“ prozradil po letech na Preisse jeden z jeho kolegů. Nakonec se však své rodině s tím, že má dceru, svěřil. „Nejde o skandální odhalení. Naše rodina s tím nemá žádný problém,“ řekl v roce 2004 Martin Preiss.

Fotogalerie
19 fotografií