Vstupní chodbička

Zde má celá rodina uložené boty, jsou v ní také věšáky na věci. Ale i odkládací skříňka, na které svého času Gott často hledal doklady nebo klíče od auta.

Přízemí

Je v něm obývací pokoj spojený s jídelnou (v obou místnostech jsou vykládané dřevěné stropy). V pokoji je kamenný krb a také velká knihovna, ve které má zpěvák uložena díla českých a světových autorů a také stovky cédéček a gramodesek (a to nejen ze své produkce).

Na klavíru má Karel vystaveny některé slavíky a ceny TýTý. Zbytek ocenění z Česka i ze zahraničí má uložený v jiné místnosti. Mimochodem, dříve byly podlahy v přízemí pokryty perskými koberci.

První patro

Když se vydáte po schodech nahoru a dojdete do prvního patra, najdete jak ložnice manželů Gottových, tak i dětské pokoje Charlottky a Nellinky.

Sklep

Dřív v něm měl zpěvák malou posilovnu, dnes je používaný jako úložný prostor na kola, lyže a další vybavení rodiny. Sám Karel má také ve sklepě uloženy stovky gramodesek.

Garáž

Nachází se na dvorku a Karel v ní parkuje svůj luxusní mercedes. Ivanin golf vždy stojí před garáží.

Zahrada

Není sice velká, ale je nádherná. Karel v ní často maluje. A stejně jako z balkonu vily je ze zahrady úžasný výhled na Prahu.

Fotogalerie
17 fotografií