Karel s Ivanou začal chodit v první polovině roku 2000. Na Bertramku ale chodila dobré dva roky pouze na návštěvy. Ano, často tam přespávala, ale jinak bydlela jinde.

Mimo jiné v bytě na Břevnově, který jí Gott (údajně) koupil. Karel měl před Ivanou hodně milenek. Nejblíže ke klíčům k Bertramce, jejíž okolí kdysi tolik miloval další génius W. A. Mozart (†35), měla v roce 1999 Marika Sörösová (41), se kterou se chtěl Gott oženit.

Jenže po svých šedesátinách se s ní, kvůli její obrovské žárlivosti, rozešel. A tak se první zpěvákovou přítelkyní, která dostala od slavné vily klíče, stala v roce 2003 (tři roky po začátku jejich vztahu) Ivana Macháčková, toho času PR manažerka Divadla Broadway.

Jakmile se po nastěhování v konzervativně, ale jinak velmi draze zařízeném domě rozkoukala, začala v něm vše měnit. Nový nábytek, parkety, malování... A Karel?

Všemu se dobrovolně podvolil! Už v té době začala Bertramka říkat Ivaně PANÍ. A co nevidět bude Gottová dům vlastnit i papírově! Na katastru už se čeká jen na zápis změny majitele. Celé řízení začalo 29. ledna a skončí za několik týdnů.

Fotogalerie
10 fotografií