„Mám z Karla opravdu radost a je mi hned veseleji. Cítí se velmi dobře a má už chuť pracovat,“ řekl Blesku Michal David (55), který Gotta od října, kdy začal bojovat s rakovinou mízních uzlin, navštívil doma už třikrát.

„První dvě schůzky byly pracovní. Bavili jsme se o filmu a on projevil velký zájem o spot a všechno kolem,“ pokračoval hitmaker, který je producentem a autorem hudby k novému filmu.

Naposledy byl na Bertramce ve středu, kdy Gottova manželka Ivana slavila 40. narozeniny. „To jsem šel ale jen popřát Ivance. Nechtěl jsem se zdržet. Pozvali mě ale dál, tak jsme si povídali asi patnáct minut. Dali jsme si skleničku červeného vína, a Karel dokonce vtipkoval, jak to míval vždy ve zvyku,“ prozradil David, kterému se tak plní novoroční přání.

Přál si jediné: živého a zdravého Karla Gotta! Mistr zřejmě opravdu pookřál, poněvadž kamarádu Slováčkovi tradiční novoroční sklenku vína odřekl.

To, že chce zpěvák zase pracovat, je pro něj nejlepší znamení, že se blýská na lepší časy! Jestli se Gottův reklamní spot k Decibelům lásky, který má premiéru 11. února, bude vysílat v rádiích, nebo televizi, ještě neví. „To se teprve rozhodne. Já ale zatím o tom nechci moc povídat, Karel to ještě nenamluvil a já jsem pověrčivý,” dodal David.

Fotogalerie
8 fotografií