„Moji milí příznivci, téměř po měsíci vás zdravím. Jak jste si všimli, na nějakou dobu jsem se odmlčel, ale ne kvůli zdravotním potížím, ale z toho důvodu, že jsem intenzivně maloval obraz pro svou milovanou ženu Ivanu k jejím kulatým narozeninám. Konečně se mi přiblížila věkem. :-) A co je u vás nového?“ napsal zpěvák Karel Gott na svůj Facebook.

Moji milí příznivci, téměř po měsíci vás zdravím. Jak jste si všimli, na nějakou dobu jsem se odlmčel, ale ne kvůli...

Zveřejnil(a) Karel Gott dne 21. leden 2016

Je známo, že Gott se malování věnuje už dlouho, tuto činnost miluje a nádherně se u ní odreaguje. A tentokrát navíc udělá radost své manželce Ivance. Navíc jsou i jeho fanoušci šťastní, že se mu daří dobře. „Milý Karle, to jsou skvělé zprávy, hlavně, že jste zpět doma v kruhu rodiny a vede se Vám dobře. Není v životě nic důležitějšího než zdraví,“ napsala jedna z fanynek k fotografii.

Mistr se už od listopadu potýká s léčbou zákeřné rakoviny mízních uzlin, která ho sice vyčerpává, ale zpěvák neztrácí pozitivní energii. Za sebou má čtvrtý cyklus chemoterapií. Lékaři říkají, že má šance na přežití je devadesát procent. Pevně věřím, že se uzdravím,“ doufá Gott.

Fotogalerie
16 fotografií