„Táta žije s Ivanou tolik let, jsou manželé, mají spolu děti a jeho veškeré kroky ve vztahu k ní jsou naprosto v pořádku,“ napsala včera Gottova dcera Dominika.

„Nechci se k tomuto tématu více vyjadřovat! Táta si nepřeje, abych poskytovala rozhovory. Děkuji za pochopení,“ dodala v SMS zprávě Nedělnímu Blesku. Ona sama bydlet na Bertramce nikdy nechtěla a nepotřebuje. „Táta mi od návratu do Česka platí byt,“ řekla už dříve Blesku.

Mistrova druhá dospělá dcera Lucie se ke skutečnosti, že tatínek přepisuje majetek na manželku Ivanu, nevyjádřila. Na dotaz včera nereagovala.

Nicméně podle našich informací o tom otec Lucii informoval během její nedávné návštěvy na Bertramce. „Táta pro nás hodně udělal, koupil nám byt a jsem mu strašně vděčná,“ řekla už dříve Lucie.

Katastrální úřad začal vyřizovat Gottovou žádost o přepis vily na Bertramce a přilehlých pozemků řešit v pátek odpoledne. Vyplývá to z informací o průběhu řízení, které má Blesk k dispozici.

Gott je v něm vedený jako převodce a jeho manželka jako nabyvatel. Vše by měla získat díky darovací smlouvě, kterou zpěvák vypracoval se svými právníky už v 15. prosince.

Fotogalerie
7 fotografií