Jakub se totiž v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN vyznal z lásky k České Miss 2008! „Je krásná a duchaplná. A líbí se mi, že se zamilovala i do mého druhého domova, do Amazonie,“ vychvaluje Elišku Bučkovou. S modelkou ho dalo dohromady právě amazonské dobrodružství.

Známý televizní rybář totiž vedl výpravu, na níž fotograf Jakub Ludvík (46) pořizoval uprostřed pralesa, stovky kilometrů od civilizace, pikantní snímky nejen Bučkové, ale i herečky Ivany Jirešové (38).

Modelka mu zřejmě učarovala nejen krásou, ale i tím, že je holkou do nepohody. „Potkat tarantuli nebo štíra není pro většinu lidí příjemná záležitost. A tady se jim to stávalo denně a často i ve stanu! Navíc pekelné bylo samotné focení. V pralese jsou miliony komárů, jen vzít si krátké kalhoty je často nerozum. A ony se tam musely fotit úplně nahé!“ vzpomíná Jakub s tím, že musel dokonce zneškodnit kajmana, který ohrožoval jeho milou.

Proč si ale jeho srdce nezískala blonďatá moderátorka TV Nova, s níž byl na Nový rok na romantické večeři a pak si v noci vyjeli na chatu rodiny Vágnerových?

„My jsme opravdu jen kamarádi. Vídali jsme se už jako děti... Byli jsme jako brácha a sestra. A zůstalo to tak doteď,“ zapřísáhl se Jakub. Lucii prý jen pomáhal vzpamatovat se z nečekaného rozchodu se sporťákem a otcem její osmnáctiměsíční dcery Lindy Michalem Hrdličkou (27).

Fotogalerie
8 fotografií