Zatímco v průběhu soutěže StarDance získal mnoho fanynek, které okouzlil svým vysportovaným tělem a drsňáckými tetováními, získal i mnoho fanoušků. Ty mohl pobláznit svým dokonalým a opečovávaným zjevem, který možná trochu některým z nich našeptával, že by u tanečníka třeba mohli mít šanci, i když má doma přítelkyni. Pravdou navíc je, že skandální líbačkou s mužem jejich naděje spíš potvrdil, než vyvrátil.

Tanečník Marek Dědík se ale rozhodl, že svoji image navoněného hezounka na chvíli odloží. Nechal si narůst dlouhé vousy, i vlasům dal svobodu a momentálně si pěstuje na hlavě delší háro, než jsme byli ve StarDance zvyklí. Nutno dodat, že na mužnosti mu to dost přidalo a sex-appeal by mohl Dědík rozdávat.

Marek Dědík, který tančil v soutěži StarDance s Jitkou Schneiderovou, se po finálovém večeru, kde pár skončil druhý, na afterparty tak rozjel, že skončil v náručí dalšího muže, se kterým se několik chvil divoce líbali. Podle tanečníka v tom ale žádná láska nebo erotická přitažlivost nebyla. „Byla to sehraná scénka pro kamarády, kteří stáli opodál. Byla to sázka. Oslavovali jsme skvělý finále!“ uvedl Dědík na vysvětlenou...

Fotogalerie
15 fotografií