„Veselé Vánoce! Užívejte volný čas,“ napsal si tanečník na sociální síť ke své fotce s přítelkyní Terezou. Soudě podle úsměvu od ucha k uchu u vánočního stromečku, byla „klukovina“, jak Marek nazval svůj noční úlet, rychle zapomenuta. Jejich dlouholetý vztah zjevně neohrozila.

Byla to sehraná scénka pro kamarády, kteří stáli opodál. Byla to sázka. Oslavovali jsme skvělý finále!“ vysvětlil Dědík muchlovačku s mužem. Kluci totiž podle něj běžně provádějí podobné sázky. Hlavně ale, že to přítelkyni Terezce nevadí. Asi to bude tím, že sličné blondýně zřejmě podobné „klukoviny“ nevadí. S Dědíkovým manažerem k celému homosexuálně sázkařskému incidentu vydali společné prohlášení.

V sobotu večer společně s realizačním teamem soutěže StarDance, Terezou a nejbližšími přáteli oslavoval naprosto neuvěřitelný úspěch v této soutěži a v kombinaci euforie, radosti a alkoholu s kamarádem vymysleli klukovinu pro pobavení ostatních, která bohužel vytržená ze sledu událostí budí naprosto mylný dojem. Toto vyjádření berte i jako stanovisko Markovy přítelkyně Terezy,“ tvrdí.

Dědík je přitom s Terezou již pět let, a jak je vidět, klape jim to spolu a žádná „klukovina“ je jen tak nerozdělí. Vánoce měli podle fotografie opravdu šťastné. Nikdo je tak nemůže soudit za to, jaký vztah mají, když jsou tak krásně o svátečních chvílích rozjaření.

Fotogalerie
17 fotografií