To, že se Marie Doležalová dala dohromady se svým tanečním partnerem ze StarDance Markem Zelinkou, už není žádným tajemstvím. Svůj vztah přestali tajit po soutěži.

„My jsme si to sami pro sebe nechali schválně. Oba jsme se shodli, že soutěž dojedeme s tím, aby během ní o našem vztahu lidé ze štábu a diváci nepřemýšleli,“ uvedla Doležalová v rozhovoru pro magazín MF Dnes s tím, že vztah tajili zhruba měsíc a kousek.

Mladý páreček se tedy nevyhnul syndromu stardancové lásky. Ostatně herečky Anna Polívková nebo Jitka Čvančarová jsou toho také důkazem. „Tomu jsme se s Markem smáli, že jsme potvrdili klasické stardancové klišé,“ uvedla Marie.

„Myslím, že nás nesblížil ani tak tanec, jako spíš čas. Shodli jsme se, že kdybychom spolu netrávili tolik času a tak intenzivně a kdybychom nebyli nuceni něco spolu vytvářet, tak bychom se při našich povahách a životním stylu asi v životě dohromady nedali,“ dodala šťastná a zamilovaná herečka.

Blesku herečka a tanečnice přitom přiznala, že to jsou teprve dva měsíce, co se rozešla se svým letitým přítelem. Že by ale důvodem rozchodu byl Zelinka, to rázně popřela.

Fotogalerie
10 fotografií