Těšínský se o tom, že Karel Gott do Státní opery na Slavíky přijede, dozvěděl až v půl desáté večer. Mistr mu zavolal těsně předtím, než vyrazil ze svého domu na Bertramce. I když zpěvák bojuje s rakovinou mízních uzlin, rozhodl se na Slavíky přijít a kvůli tomu se zmobilizovala všechna ochranná opatření.

„Zmobilizoval jsem najatou ochranku v Opeře, aby šla k zadnímu vchodu a postarala se o pana Gotta, aby mohl v klidu přijít do sálu a nebyl nikým zdržen a nikdo se na něj někde nevrhal,“ prozradil deníku Aha! pořadatel.

„V Opeře a okolo ní byli už od pátku z bezpečnostních důvodů i policisté, a tak jsem je se svými lidmi požádal, jestli by se také oni podíleli na bezproblémové návštěvě pana Gotta a dohlíželi na jeho bezpečnost. Tímto jim ještě jednou děkuji,“ dodal Těšínský.

Proč bodyguardi skrývali nemocného Gotta pod deštníky? „To bylo proto, aby ho nikdo neviděl! Chtěli jsme mu dopřát soukromí do té chvíle, než se objeví v přímém přenosu. Jsem moc rád, že Karel nakonec i přes zdravotní problémy dorazil. Smekám před ním,“ řekl Aha! Jaroslav Těšínský.

Fotogalerie
12 fotografií