Herec Petr Štěpánek si vzal Zlatu Adamovskou rok poté, co zemřela jeho první žena, režisérka Vlasta Janečková. Adamovská měla také už něco za sebou. Prošla si totiž dvěma manželstvími. První se skladatelem Vadimem Petrovem trvalo čtyři roky a to druhé s Radkem Johnem dokonce čtyřiadvacet let. „Po dvou manželstvích, která odvážně rozčísla, najednou přišel někdo, kdo ji oslovil. Uvědomila si, že to je právě ono, co v životě hledala. A našla, což je úžasné,“ uvedla v rozhovoru pro iDnes.cz sestra herce Jana Štěpánková, která si se švagrovou výborně rozumí.

„Moje maminka mi jednou řekla, že dva lidi, kteří k sobě patří, jsou jako dvě půlky jednoho pomeranče. Prostě k sobě sednou,“ svěřila se. A podle ní jsou Zlata a Petr přesně takoví. „Měli kliku, že se potkali,“ dodala.

I když herečka svého bratra zbožňuje, sama by ho ale za manžela nechtěla. „Ke Zlatě se hodí, rozhodně. Bratr je úžasný, ale za muže bych si ho pochopitelně nevzala, řeknu to diplomaticky: na muže máme zkrátka každá jiný vkus,“ vysvětlila herečka.

Fotogalerie
7 fotografií