Moderátorka byla vždy krev a mlíko, jen když tančila ve StarDance, zhubla osm kilo. Sice si dlouho štíhlou figuru držela, ale postupně nabrala kila.

„Diety nedržím ráda, stresuje mě, že něco nesmím nebo mám jíst něco, co mi nechutná. Tak když potřebuju nějaké to kilo sundat, většinou zmenším porce a úplně vynechám pečivo. To funguje skvěle. Jediné období, kdy si skutečně dopřávám všech myslitelných požitků, jsou prázdniny. Udělala jsem si je letos skutečně volné, jen pro sebe a pro rodinu, a stálo mě to pět kilo navrch,“ přiznala pro OnaDnes.cz Voldánová.

Prázdniny skončily, její tři děti se vrátily do školy a Jolana má práce až nad hlavu, takže s pěti kily navíc brzy velmi rychle zatočí. Když k tomu přidá tenis a pravidelnou chůzi, bude opět ve skvělé formě.

Moderátorka se nedávno stala tváří švýcarské kosmetiky, která vyhlazuje vrásky na bázi kmenových buněk. „Mám hodně kulatý obličej, takže vrásky nejsou můj primární problém. Ale někdy po čtyřicítce, tam myslím přichází ten první zlom, jsem si všimla, jak začíná pracovat zemská přitažlivost. Například kontury obličeje už nejsou tak pevné, jak bývaly. Proto používám séra a hydratační krémy,“ říká Jolana.

Fotogalerie
6 fotografií