Jak to mezi nimi je? Bude se Vlaďka Řepková rozvádět se svým manželem, bývalým fotbalistou Tomášem Řepkou? Stojí za tím opravdu mladý hokejista Michal Gulaši? Hlavní aktéři dlouho mlčeli. Modelka se ale nyní rozhodla promluvit.

"S Tomášem jsme se dohodli, že budeme makat sami na sobě, abychom byli vzájemně sami sobě oporou, to se v našem vztahu vytrácelo," svěřila se Erbová v TOP STARu. "Momentálně nejsem schopná říct, co bude zítra," dodala.

V uplynulých dnech se modelka i s dětmi odstěhovala do centra Prahy a uvedla důvod, který za velkým přesunem stojí. "Odstěhovali jsme se kvůli prodeji našeho domu a domluvili se, že se s dětmi přesuneme do centra," vysvětlila Vlaďka.

Podle jejích slov za její a Řepkovou krizí v manželství nemůže nikdo třetí, ale vzájemné neporozumění. I když určitý vztah s fešným hokejistou Gulašim přiznala. "Michal je i momentálně oporou a před Tomášem to netajím. Snažíme se k sobě s Tomášem najít cestu," uvedla.

"Žili jsme odděleně, ale pospolu. Ono se to dlouho nedá. Věděli jsme, že to časem přijde z jedné nebo z druhé strany, a mně se to stalo. Ale uměla jsem přijít domů a říct to. Největší paradox je, že když jsem odešla a celé se to pojmenovalo, tak jsme se naučili vzájemně se sobě omluvit a mluvit spolu," uzavřela modelka.

Fotogalerie
14 fotografií