Když posloucháte její srdce drásající slova, tak máte pocit, že TO muselo být tak velké, že i Tomášovi padla brada, omluvil se, že TO nedokázal pojmenovat, a začal se svou manželkou mluvit.

"S Tomášem jsme se dohodli, že budeme makat sami na sobě, abychom si byli vzájemně oporou, což se v našem vztahu vytrácelo. Žili jsme odděleně, ale pospolu. Ono se to dlouho nedá. Věděli jsme, že to časem z jedné nebo z druhé strany přijde, a mně se to stalo. Ale uměla jsem přijít domů a říct to. Největší paradox je, že když jsem odešla a celé se to pojmenovalo, tak jsme se naučili vzájemně se sobě omluvit a mluvit spolu," řekla pro TopStar Vlaďka. 

Pochopila jsem to tak, že když to s jejich manželstvím šlo z kopce, tak se modelce do cesty připletl hokejista Michal Gulaši, začali spolu dělat TO. Ale pak se jí vše rozložilo v hlavě, přišla domů, zřejmě do domu v Černošicích, Tomášovi všechno řekla, ten TO pochopil a vše se vrátilo do starých kolejí. Ale proč Vlaďka s dětmi bydlí v holešovickém bytě, kam Gulaši nosí plné papírové tašky ze supermarketu, nějak nechápu. Vždyť by ty tašky klidně mohl už zase nosit Tomáš, když vše pochopil.

Mně do toho manželství, které vstalo z popela jak Fénix, ten Michal vůbec nezapadá. Takový mladý, krásný a prý moc hodný kluk, má prohánět modelky v Kozičce, a ne dělat poskoka nebo otroka šťastně vdané paní. Ale na druhou stranu, jestli Řepkovým zachránil manželství, tak by si TO měl patentovat, vybodnout se na bruslení v Karlových Varech za tři padesát a normálně se tím živit. Kolik manželských párů má problémy a neumí si to říct? Miliony! Michale, pověs brusle na hřebík, tašky na kliku a královsky vydělávej!

Video
Video se připravuje ...

Nová talk show: Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová