Exmanželku bouřlivého fotbalisty Renátu (41), které Vlaďka odloudila muže, nynější situace ani trochu nepřekvapila. „Paní Renáta již v minulosti řekla, že tuto situaci očekává, a nyní ať si udělá každý obrázek sám,“ vyjádřil se za Řepkovu první ženu její právník Miroslav Duda.

O údajném vztahu Řepkové a Gulašiho promluvil i modelčin bývalý manžel Zdeněk Bahenský (29). „Pokud by se to potvrdilo, tak myslím, že by to naše přátelství nenarušilo. Spíš se obávám, co se bude dít s dětmi. To bude asi nejdůležitější. Jak Viktorka, tak malý Marcus nebudou mít otce,“ řekl Bahenský.

Erbová nebo Řepka se k podezření z nevěry odmítli jasně vyjádřit. „Tohle nechci komentovat. Zavolejte Vladěnce, ona o tom bude vědět víc než já,“ zasyčel Řepka.

Jeho stále ještě právoplatná manželka také výřečností příliš neoplývá. A když něco pronese, nedává to moc smysl. Nechala se slyšet, že rozvodové dokumenty jsou již podepsané. Na Facebooku pak zveřejnila status, že se nyní v prvé řadě chce věnovat rodině a chce se soustředit na vztah s Tomášem a na děti.

Vyjádření Vlaďky Erbové na Facebooku
Autor: Facebook.com

Fotogalerie
10 fotografií