Vilu s bazénem v Černošicích si pořídili ještě před vstupem do manželství. Celou ji zvelebili, takže její hodnota je podle Černošické realitní, která ji má v nabídce, astronomických 35,5 milionu korun! Zatímco Erbová předmanželskou smlouvu nechtěla, Řepka na ní trval. Že by zlé tušení?

„Samozřejmě že předmanželská smlouva bude. Protože tuto věc jsem měl už udělat u toho prvního manželství. Kdybych to býval tehdy udělal, tak dneska už jsem dávno na pohodu,“ prozradil fotbalista předtím, než skončil v chomoutu.

Tomáš se svou exmanželkou Renátou vlastní luxusní byt na Praze 6. Na ten Vlaďka nárok nemá. Čtyři byty na mosteckém sídlišti Most II nechala před časem přepsat na svého otce Vladimíra Erba. Kde na byty vzala, nikdo netuší...

Všechna auta, která Řepkovi vlastní, jsou na leasing. Ale značkové hodinky, desítky kabelek a briliantové šperky si modelka určitě odnese.

Video
Video se připravuje ...

Nová talk show, Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová