Ještě je nikdo neviděl spolu. Vlaďka Erbová a Michal Gulaši si dávají velký pozor, aby je pohromadě nikdo nenačapal. Jejich plán má ale trhliny. I když modelka jejich vztah stále nepotvrdila, jejich odchody ze stejných vchodových dveří a příchody do nich mluví za vše.

„S nikým nebydlím, jen se svými dětmi. A už se k tomu dál nebudu vyjadřovat,“ sdělila deníku Aha! Erbová. Gulaši pro jistotu rovnou zavěsil, když uslyšel dotaz. Přitom hokejista už v bytě modelky minimálně jednou přespal. Jako důkaz slouží fotografie z minulého úterý, kdy Gulaši opouští dům v 7:08 a Erbová půl hodiny po něm.

Jejich taktika je propracovaná. „Michal zvonil u dveří, ale nedozvonil se. Chvíli chodil s taškami po ulici se sluchátky v uších a telefonoval. Pak přešel ulici, stoupl si naproti vchodu a vyhlížel, až se objeví Vlaďka,“ popsal situaci očitý svědek.

„Řepková přišla s dětmi za pár minut. Na ulici se na něj ani nepodívala, ale vchodové dveře nechala pootevřené. Pár vteřin nato do nich vešel Gulaši,“ popsal situaci náhodný kolemjdoucí.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Vlaďka Řepková a milenec Gulaši: Tajné manévry před novým bytem! Markéta Reinischova

Za Erbovou však nechodí pouze Gulaši. Navštěvuje ji i Tomáš Řepka. Na rozdíl od hokejisty se ale nikdy nezdrží tak dlouho. Většinou jen přiváží a odváží děti Marcuse a Viktorii. 

Fotogalerie
6 fotografií