Luxusní vilu v hodnotě 35,5 milionu korun Vlaďka Erbová vyměnila za činžovní byt v pražských Holešovicích. Právě sem se přestěhovala s dětmi Viktorkou (9) a Marcusem (3). Tomáše Řepku nechali ve vile samotného. „Veškeré věci, které se dělají, jsou na základě domluvy s manželem,“ řekla deníku Aha! modelka.

K rozchodu, ke kterému vedly nejen Řepkovy problémy s exekutory, ale také údajný románek s hokejistou Michalem Gulašim, se ale nechce už vyjadřovat.

I když manželé nejsou na nože, Řepka Vlaďce se stěhováním nepomohl. Věci v bednách a kufrech jí pomáhal odnosit její tatínek a také urostlý svalovec. Ten Vlaďce dokonce věnoval svou vizitku.

Kromě kufrů a tašek Erbová naskládala svůj šatník do luxusní kabely Louis Vuitton v hodnotě 40 000 Kč a během stěhování poletovala mezi autem, vilou a novým bytem s kabelkou Hermés za 80 000 Kč.

Největším paradoxem celé situace je, že se Vlaďka se svými dětmi přestěhovala jen 1,5 kilometru od místa, kde žije Tomášova bývalá manželka Renáta (41). Ta s dětmi bydlí v luxusním komplexu Villa Bianca v Bubenči.

Fotogalerie
11 fotografií