Petru zřejmě ani ve snu nenapadlo, jak hořký oříšek jí Leoš po rozchodu naservíruje. Počítala s tím, že po pár dnech odloučení bude Mareš škemrat, aby se k němu vrátila, posílat jí drahé dárky nebo za ní na Miami přiletí. Ale ani jedno se nestalo.

Moderátor se na svatbě stylisty Filipa Vaňka seznámil s módní redaktorkou Monikou Koblížkovou a láska na první pohled byla na světě. Sice si trošku zazlobil ve Varech, kde v podroušeném stavu otlapkával atraktivní blondýnku, ale Monika to ustála a nechala se pozvat na luxusní dovolenou na řeckých ostrovech.

Faltýnové rychle došlo, že se přepočítala. A tak začala svého ex provokovat podobnými fotkami, jaké Mareš umísťuje na Instagram. Stejně jako on se fotí s dokonalými panoramaty v zádech, zveřejnila selfie se svým Davidem. A když Leoš na sociální síť umístil své nové hodinky Hublot za více než půl milionu korun, hned kontrovala kyticí lilií a rukou s ještě dražšími hodinkami.

A aby toho nebylo málo, tak se vytasila s historkou, že její miliardář s ní chce mít miminko. "Dalšího potomka neplánuji, ačkoli druhá strana by chtěla, ale jedno dítě mi zatím stačí," řekla Blesk.cz Petra, která je matkou pětileté dcery Adriany.

Zatím se jejich boj odehrává jen na Instagramu, ale co až se potkají tváří v tvář? O Petře je známo, že je schopná pro to, co chce, udělat cokoliv. No, bude to ještě zajímavé, snad je Monika natolik silná, že to ustojí, a Mareš ji vždy ochrání.

Fotogalerie
12 fotografií