Herečka a zpěvačka dětských hitů, Dáda Patrasová, vůbec netušila, že vztah mezi jejím manželem Felixem Slováčkem a Lucií Gemelovou mohl být nějak vážný. O existenci mladé umělkyně věděla pouze to, že prodává za pultem u léčitele Havelky a studuje uměleckou školu.

Pak se to ale stalo. Patrasová našla v ložnici sedmistránkový milostný dopis, který mu Gemelová napsala někdy v zimě. Slavný saxofonista si ho dal do šuplíku, kde měli oba dva schované léky. V dopise se Lucie vypisovala ze žárlivosti a ze své lásky k hudebníkovi. „Píše mu, že ho miluje a tak,“ uvedla Patrasová. Hned jí tedy začalo být jasné, že se z Felixovy strany nejedná pouze o mecenášství, což se jí snažil namluvit.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Mynářova komedie s majetkem a zoufalá Dáda: ROZVOD!? Blesk TV

Podle Patrasové se Gemelová v dopise pasovala do pozice Felixovy partnerky. V dopise také uvedla, že je Slováček jejím osudovým mužem, což herečku velice zaskočilo. „Snad se ví, že je Felix ženatý. Se mnou,“ řekla zhrzená Patrasová, která chápe, že si muži mají potřebu stále něco dokazovat. Důležité ale přitom je, aby tím nijak neohrozili rodinu. Což se v tomto případě nepovedlo. Patrasová je totiž rozhodnutá, že celou situaci půjde probrat se svou právničkou.  

Velký rozhovor s Dádou Patrasovou čtěte ve středečním tištěném Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Nevěrník Slováček: Takhle zapíral své sahání na jiné ženy! David Turek, archiv

Fotogalerie
8 fotografií