Dřív se vulgarismy na televizní obrazovku z Pohlreicha sypaly kadencí kulometu ta ta ta ta ta a možná i rychleji. V poslední době je Pohlreich přece jenom umírněnější. Změnila ho snad krutá nemoc jeho ženy Zdenky, s níž už měsíce – úspěšně – bojuje? „Člověk s tím věkem taky přece jenom vyměkne a uklidní se. Takže jsem teď našel polohu, která mi vyhovuje, a doufám, že to ještě někoho baví,“ přiznal Pohlreich, který zrovna v pátek oslavil své 58. narozeniny.

Zdenka, která jenom zářila, přiznala, že s nemocí už má téměř vyhráno. „Vypadá to dobře. Mám poslední chemiku. Uteklo to a je to dobrý,“ smála se na celé kolo.

A jak je nemoc oba změnila? Dala jim něco pro jejich vztah? „Obešli bychom se i bez té nemoci. Náš vztah to určitě ovlivnilo, ale kdyby to mohlo být bez toho, byl bych radši,“ řekl Pohlreich.

Manželé se vyjádřili také k tomu, co říkají na šuškandu, že TýTý letos skončí, že tohle byl definitivně poslední ročník. „Je škoda rušit věci, které fungujou,“ řekl šéfkuchař a dodal: „To musí vědět Nova, proč tu nejsou. Válčení mezi televizemi mi přijde směšný,“ řekl Blesk.cz Pohlreich. „Společenský život se má odehrávat bez toho, aby se řešilo, která je to televize,dodal s tím, že  mu to celé přijde dětinské.

Video
Video se připravuje ...

Šéf Pohlreich na TýTý: S věkem jsem vyměknul! A Pohlreichová o poslední chemoterapii! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
13 fotografií