Tak to (zase) nikdo nečekal! Absolutním vítězem letošních cen TýTý se stal Karel Gott. "Musím upřímně říct, že mě to zaskočilo," řekl dojatý zpěvák poté, co převzal zrcátko z rukou Jiřiny Bohdalové.

Karel Gott
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Jiřina Bohdalová dala Gottovi vítězného hubana.

Absolutním vítězem TýTý Karel Gott
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

V kategorii Objev roku zvítězil moderátor pořadu Hyde Park Civilizace Daniel Stach. Ten vystřihl superrychlou děkovnou řeč, do které zahrnul maminku, tatínka, přítelkyni, kamarády i štáb. 

Daniel Stach
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Česká televize slaví úspěch i v kategorii Seriál roku, po úspěšném Vyprávěj totiž u diváků nejvíc zabodovala První republika. Režisér při děkovačce prozradil, že možná přijde druhá série.

Karel Šíp získal dvě zrcátka
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Karel Šíp by se teď měl na obrazovce znovu rozdvojit! Pořadem roku se totiž stala jeho Všechnopárty, která letos slaví deset let na obrazovce. Moderátor, který za tu dobu vyzpovídal 1200 známých osobností, byl viditelně v rozpacích, zvlášť, když mu jedna z členek štábu začala gratulovat k nadcházejícím sedmdesátinám. "To bych sem netahal," řekl naoko mrzutě.

Video
Video se připravuje ...

Šéf Pohlreich na TýTý: S věkem jsem vyměknul! A Pohlreichová o poslední chemoterapii! David Turek, Lukáš Červený

Do Dvorany slávy byla uvedena legendární herečka Iva Janžurová, která s obří kyticí v rukou dojatě děkovala divákům, a od svých kolegů v sále sklidila ovace ve stoje.

Simona Stašová je herečkou roku! Cenu za ni převzal Marek Eben, který poděkoval její matce, herečce Jiřině Bohadalové, za genový vklad.

Jiří Bartoška, který bojuje s rakovinou, byl nominován, ale cenu nezískal. Hercem se stal Ivan Trojan a cenu za něj převzala Simona Babčáková.

Bývalá hlasatelka Kamila Moučková se se sklenkou sektu zavěsila na zábrany před divadlem. Že by jí bolely nohy nebo hodně bublinek?

Kamila Moučková se se šampusem věšela na plot
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Karel Šíp pláče dojetím! Stal se osobností televizní zábavy! A z rukou Bolka Polívky si převzal zrcátko. Radostí očichal židli. Zřejmě na ní před tím seděl Petr Kolář s pytlíčkem v ruce.

Karel Šíp se stal osobností televizní zabavy
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Zpěvačkou roku se stala Lucie Vondráčková. Jelikož je v požehnaném stavu a jak uvedl Šíp, který ví vše, rodí v Kanadě, cenu převzal její otec Jiří Vondráček. "Mám poděkovat za hlasy fanoušků, fanclubu a přátelům i nepřátelům vzkázat, že určitě nějakou desku ještě natočí," uvedl v děkovné řeči Jiří. Jo, to je tak, když se někdo málo snaží, že srdíčková Lucko Bílá...

Karel Gott se stal vítězem v kategorii zpěvák. Cenu mu předala o hlavu větší Sabina Remundová. Zatímco Ivana kvůli jeho nízkému vzrůstu nenosí podpatky, pořadatelům akcí je to jedno a klidně ho staví vedle žiraf. Snímek s dlouhonohou topmodelkou Adrianou Sklenaříkovou připomínal hlavní hrdiny filmu Vesničko má středisková.

Karel Gott to čekal!
Autor: Martin Hykl, David Kundrát,

Publicista Josef Klíma má další zrcátko. Kolikáté? Sám neví, ale prý ho zase umístí na své políčko jako strašáka do zelí.

Josef Klíma se stal osobnostní televizní publicistiky
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Stalo se něco nemožného. Reportér Michal Janotka, už není nejopálenějším člověkem obrazovky! Jeho přítelkyně, moderátorka Sandra Parmová, které se přezdívá Sádra, se kousla a skočila si na samoopalovací nástřik! Že by česká Beyoncé a Jay-Z?

Sandra Parmová a Michal Janotka
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Herečka Simona Babčáková v blyštivé sukni a s rozparkem až k nohavičkám kalhotek předala zrcátko nejlepšímu sportovnímu komentátorovi - Vojtěchu Bernatskému.

Roman Vojtek se před přenosem posilnil u barového pultu. Asi nic nevyhraje, ale určitě bude největší lovnou zvěří. Třeba mu šampáňo rozváže jazyk a on konečně řekne, proč opustil svou těhotnou manželku Terezu.

Roman Vojtek na baru
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Vítězem v kategorii osobnost televizního zpravodajství se stal Karel Voříšek! Během děkovné řeči Karel řekl 12x Prima. Každý se bojí o práci...

Karel Voříšek se svou cenou TýTý
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Šíp označil Karla Voříška jako pejska bez rodokmenu. Pravda, je jeden z mála, kdo neudělal coming-out. Ale do divadla ho doprovodily kolegyně Klára Doležalová a Monika Leová.

Karel Voříšek, Klára Doležalová a Monika Leová
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Prvního pěveckého vystoupení se ujal SuperStar Martin Chodúr. Pohublý a s knírem připomínal gangstera z 30. let.

Moderátor večera Karel Šíp se pokusil o vtip, když divákům oznámil, že nebude Leonardo DiCaprio. Chacha, chichi, chocho...

Monika Absolonová podruhé ve společnosti ve stejných šatech! Nádhernou róbu od Táni Kovaříkové měla před několika dny na svém koncertu. "Když jsem si je koupila, tak si je pořádně užiju," řekla Blesku Monika, kterou doprovodil přítel Tomáš Horna, se kterým se za 14 dní chystá na dovolenou do Thajska.

Monika Absolonová s přítelem hokejistou
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

V zákulisí se šušká, že moderátorem má být Aleš Cibulka. Nebo je to tajné jednání o remaku snímku Šest medvědů s Cibulkou?

Aleš Cibulka s Michalem Jagelkou
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Stehýnka večera! Gabriela Kratochvílová konečně ukázala divákům hlavních zpráv na Primě, co skrývá pod pultíkem. V krajce vypadají její nohy, tak sexy. Možná by nebylo špatné občas zajet kamerou pod pult, aby diváci mezi reportážemi netloukli špačky.

Gábina Kratochvílová
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Zatímco na Českým lvech řádil fejkový Jim Carrey na TýTý je česká Audrey Hepburn! Herečka Dana Morávková zvolila červené koktejlky, nechala si vyčesat vysoký drdol a korunovala to luxusními lodičkami od Christiana Louboutina! Rozdala několik podpisů a vplula do foyer.

Dana Morávková
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Při pohledu na šaty Ivany Gottové se všem, kdo vyrostli v komunismu, vybavilo celé dětství. Z téhle látky se totiž šily záclony do kuchyně! Už chápeme, že Karel Gott všem ukázal záda.

Ivana Gottová v puntíku
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Přímo z hlubin moře před divadlo vpadla moderátorka Michaela Jílková. V šatech al´a mořská panna pohazoval hřívou jako Daryl Hannah ve snímku Žbluňk!

Michaela Jílková
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Jen, co se Hana Maciuchová objevila před vinohradským divadlem, vrhla se na ní fanynka v květovaném sáčku. To je ale apokalyptické!

Hana Maciuchová se fotila s fanynkou
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Drsný šéf Zdeněk Pohlreich s manželkou Zdenkou, která svou holou hlavu zakryla šátkem ze stejného materiálu jako měla halenku. "Mám před sebou poslední chemoterapii, cítím se skvěle. Je mi dobře a vše je na dobré cestě," svěřila se Blesku manželka Zdenka, jež bojuje s rakovinou prsu.

Manželé Pohlreichovi. Zdeňka dorazila se šátkem na hlavě
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Syn Veroniky Žilkové Vincent Navrátil ještě nemá řidičák, a tak na TýTý místo ve svém jaguáru dorazil taxi a v doprovodu bratrance Šimona. "Vůbec mě nemrzí, že nejsem nominovaný. Já si půjdu až pro Oscara," řekl Blesku Vincent.

Před divadlem postává Vincent Navrátil
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Manželka Marka Ebena Markéta sladila rudé botky s růžičkou. A rudá je zřejmě barvou večera, protože rudý motýlek si vzal třeba Josef Klíma, který je nominovaný nebo Václav Postránecký.

Marek Eben s manželkou Markétou
Autor: David Kunrát, Martin Hykl

Tohle vypadá na první sexy výstřih večera v podání herečky Terezy Voříškové. Vypadá sexy i v dlouhém kabátu a obřích brýlích.

Tereza Voříšková
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Jak Libor Bouček vidí moderátorský pultík, hned se k němu žene. A té i přesto, že dnes večer bude ceny TýTý moderovat Karel Šíp. Bouček se na vyhlášení tak těší, že se do Vinohradského divadla dostavil s několika hodinovým předstihem. Proč? To vysvětlil na svém facebooku, po dvou provokativních otázkách: "Šíp to vzdal?" "Předáváš cenu Cibulkovi?" Přebírám za Cibulku!" Libore, tak tedy gratulujeme!

Jak Libor Bouček vidí moderátorský pultík, hned se k němu žene. Přestože dnes večer bude moderovat Karel Šíp
Autor: Facebook.com

Fotogalerie
65 fotografií