„Chová si krásné miminko, a je nešťastná, má smutek v očích. V malém vidí Romana a vybaví si všechno to peklo, kterým si prošla. Obzvlášť teď po porodu, kdy hormony pracují ještě víc,“ prozradil Blesku zdroj z jejího okolí.

Tereza Vojtková (34), která v závěru těhotenství brala antidepresiva, velmi těžce nese, že ji manžel opustil jen pár týdnů před porodem a jí se z minuty na minutu zhroutil sen o šťastné rodině. „Kdo tohle nezažil, nedokáže se vcítit do její situace a netuší, čím si prochází,“ dodal zdroj.

„Já nevím, jestli jsem udělal správnou věc. Pro Terezku to není dobře, ale třeba pro mě ano,“ prozradil Vojtek exkluzivně Blesku ještě před narozením syna Benedikta.

Novopečená dvojnásobná maminka, která po císařském řezu ležela na JIP, nechce nic komentovat, stejně jako tatínek.

Porod přišel dřív!

Řadě lidí to hlava nebere: Proč po takové zradě Tereza dovolila, aby byl Roman u porodu? Pravda je taková, že vše se seběhlo jinak, než bylo v plánu! „Terezce jsem navrhl, že bych chtěl být alespoň v nemocnici. Asi ne u porodu, protože za ruku ji držet nebudu, ale aspoň v nemocnici,“ vysvětloval Vojtek hned po rozvodu.

Kvůli špatné poloze miminka v děloze Tereza věděla, že bude rodit císařským řezem. Jenže dva dny před termínem jí »praskla voda«. A protože byl Vojtek zrovna po ruce, byl to on, kdo ji odvezl do pražské porodnice U Apolináře a tam s ní zůstal až do čtvrté ranní (přesně 4:18 h), kdy se Benedikt narodil.

Názor psycholožky

„Novorozeně může maminku buď posílit tím, že se na něj upne, nebo ji to rozhodí ještě víc...“ Eliška Bachová, psycholožka

Video
Video se připravuje ...

Vojtek podle redaktorky Blesku: Hromádka neštěstí, co neví, kam dál... Blesk TV

Fotogalerie
9 fotografií