Tomáš Holý (†22) - s Lucií 1 rok

První velkou lásku nalezla koncem 80. let v bývalé dětské filmové hvězdě Tomáši Holém (†22). Jejich romance ale skončila tragédií – Tomáš se v roce 1990 vracel s kamarády autem z mejdanu, nezvládli řízení a nabourali. Tomáš nehodu nepřežil.

Tomáš Holý.
Autor: Jiří Hadač, Martin Mithofer, Kirke, Tomáš Nosil, Lukáš Fronk

Petr Kratochvíl (63) - s Lucií 7 let

Druhým osudovým mužem byl pro zpěvačku producent Petr Kratochvíl (65). Vztah začal během účinkování Bílé v Kratochvílově projektu Zahrada rajských potěšení v roce 1993. Dva roky poté se jim narodil syn Filip. Rozešli se na přelomu tisíciletí.

Otec Lucčina Filipa Petr Kratochvíl
Autor: archiv Blesku

Radek Pokorný (48) - s Lucií 1 rok

V roce 2001 prožívala Lucie lásku se stejně starým podnikatelem Radkem Pokorným, dokonce se zasnoubili. Přes velkolepé plány na společnou budoucnost se pár na konci roku 2001 bez udání důvodu rozešel.

Podnikatel Radek Pokorný byl s Lucií zasnoubený.
Autor: archiv Blesku

Stanislav Penk (41) - S Lucií 1 rok

Překvapení svým fanouškům připravila v roce 2002, kdy si v Lanškrouně vzala po několikatýdenní známosti pozounistu Stanislava Penka (34). Manželi byli rok.

Bílá a Stanislav Penk
Autor: archiv Blesku

Václav Noid Bárta (34) - s Lucií 5 let

Po třech letech vztahu se Lucie v roce 2006 provdala za zpěváka Noida. Seznámili se v Divadle Ta Fantastika. Svatba se konala v Miláně, po dvou letech v roce 2008 letech ale manželství krachlo.

Lucie a Václav Noid Bárta
Autor: archiv Blesku

Petr Makovička (39) - S Lucií 6 let

Potkali se náhodou v roce 2009 v baru, kde pracoval. Zanedlouho spolu začali žít v Otvovicích. Lucie si do domu také nastěhovala Petrovu maminku, když bojovala s rakovinou. Byla jim oběma velkou oporou.

S přítelem Makovičkou Lucie randí od roku 2009.
Autor: archiv Blesku

Fotogalerie
20 fotografií