Pozn. redakce - Věky a údaje jsou z roku 2004.

Lucie Bílá (38) - zpěvačka

Dárky jako každý rok sháněla Lucie s pořádným s předstihem. Třeba svému Vaškovi (Václav Noid Bárta - pozn. red.) nakoupila na Vánoce už v říjnu. V Electroworldu vybrala obří televizi, mobil a spoustu dalších elektronických vymožeností bezmála za 100 tisíc korun. Největší dárek pro všechny bude prý ale v létě stěhování do nového domu.

Stanislav Gross (35) - premiér

Grossova manželka Šárka darovala Standovi zbrusu nové šponovky. Je totiž velký milovník lyžování. Jejich dcerky ale ten rok našly pod stromečkem kupu dárků. "Holky je rozbalovaly snad hodinu," přiznal Gross.

Vojta Kotek (16) - herec

Co dostala hvězda Snowboarďáků Vojta Kotek, neprozradil, zato se pochlubil svým perným Štědrým dnem. Se svými rodiči na Štědrý večer hostil třicet lidí v jejich pražském bytě. "Děláme tady každý rok Den otevřených dveří. A tak se u nás sešlo celé příbuzenstvo. Děda je rybář, a tak jsme nabízelli několik druhů ryb a saláty a jako vždy si každý mohl vybrat podle libosti z velkého jídelního lístku zavěšeného na dveřích," chlubil se Kotek.

Roman Šebrle (30) - desetibojař

Olympijský vítěz v desetiboji měl díky Ježíškovi konečně zkompletované vybavení na lyže. "Už k třicátinám jsem dostal přeskáče a lyže, teď ještě všechno ostatní, čepici, rukavice, bundu a kalhoty," svěřil se Šebrle.

Miroslav Topolánek (48) - šéf ODS

Lídr ODS dostal od Ježíška pod stromeček encyklopedii Lidé. On sám potom synovi Tomášovi nadělil speciální volant k počítačovým hrám, mladší dceři výbavu na lyžování a té starší dal hodinky.

Pavel Horváth (29) - fotbalista

Co jsem si přál, to mi Ježíšek nadělil. Hromadu filmů, patnáct cest šinkanzenem po Japonsku v sezóně k zápasům, to už je docela nářez. Abych zahnal nudu, koukám na malém přehrávači na DVD. Tak jsem chtěl filmy o přírodě. Ježíšek akorát nestihl novou Nokii, co bude na trhu v lednu. Jsem úchylák přes telefony, tak si ho dodatečně koupím.