„Nemohlo to skončit jinak, než to skončilo. Ten rozchod byl logické vyústění toho vztahu, který by stejně přišel tak jako tak,“ řekl Nedělnímu Blesku zdroj z blízkého zpěvaččina okolí. Lucie si zřejmě také uvědomuje, že by Petr zanedlouho začal toužit po potomkovi, a ona by mu v tom už vyhovět v žádném případě nemohla. A dítě by mu samozřejmě přála.

„Rozhodně se nerozešli kvůli někomu třetímu,“ pokračuje náš zdroj s tím, že Lucie s Petrem zůstanou kamarády. Makovička Lucii navíc vydatně pomáhá s její maminkou, která je kvůli vážné mozkové příhodě ochrnutá.

K rozchodu přitom došlo zřejmě už před několika týdny. „Už dlouho spolu nežijí jako muž a žena. A koncem roku jim bylo jasné, že partnerství se změnilo v kamarádství,“ potvrdil nám informaci zdroj z blízkého Lucčina okolí. A vzápětí důrazně dodal: „Oni to ale před světem tutlají, že se rozešli. Berou to oba jako svoji prohru.“

Když jsme Makovičku požádali o vyjádření, odpověděl vyhýbavě: „No to nevím. A s kým jsem teda dneska snídal! Asi s duchem.“ Ani zpěvačka nezůstává pozadu a vyjadřuje se o něm jako o té největší opoře. Rozchod prý nese těžce, ale statečně. A především ho bere s rozumem.

Po předešlých dvou manželstvích s mladšími muži – Standou Penkem (39) a Václavem Noidem Bártou (34) – bylo Lucii jasné, že vztah s o devět let mladším Petrem také dlouho nevydrží. Proto se prý Bílá nehnala ani do vdavek.

Fotogalerie
20 fotografií