Ještě v květnu si ji radostně odvážela z nemocnice domů. Hana Zaňáková (74) prodělala těžkou mrtvici a byla celých deset dní v kómatu. Prognózy nebyly příznivé, ale vše se v dobré obrátilo.

Stačilo půl roku a maminka zpěvačky je znovu v nemocnici. Nevypadá to dobře. Řečeno zkráceně je ve špatném stavu. Lucka je s tím smířená. Život je i o smrti a ta se blíží každému z nás. Někomu dřív, někomu později a máma je bohužel na řadě,“ svěřil Blesk.cz během slavnostního večera bratr Slavice Karel Zaňák (51).

Video
Video se připravuje ...

Bratr Lucie Bílé promluvil o stavu jejich matky. David Turek, Petr Soukup, Jan Jedlička

I z toho důvodu se Lucie Bílá vyhnula všem novinářům a do Státní opery nepřišla po červeném koberci jako její přítel Petr a syn Filip. „Necítím se dobře,“ řekla Blesku, od hlavy k patě oděná do černého. „Po odpolední generálce jsem už zůstala v zákulisí, tam se cítím bezpečně,“ přiznala.

Běžně by to brala už s rutinou, vyhrála posedmnácté, podle našich informací ale jen velmi těsně. Ještě víc Slavíků má Karel Gott (75). Včera získal 39. sošku a navrch se stal i absolutním vítězem. „Tak to jsem opravdu nečekal...,“ odrecitoval pobaveně svou už tradiční formulku. „Konkurence je obrovská, připravoval jsem si proslov pro třetí a druhé místo,“ řekl Gott Blesku.

Fotogalerie
11 fotografií