Jestli zatím mladá maminka na mateřské dávala na svůj Facebook aktuální rodinné fotky jen sporadicky, nebo spíš vůbec, a dosud největším odhalením byla nožička v dlaních rodičů, nyní se můžeme těšit na smršť. Ochotská se musela kvůli domluvě s magazínem Sedmička hodně krotit, aby fotky svého rozkošného miminka, které je pro každou matku samozřejmě to nejkrásnější, nepropálila na sociálních sítích, které má ve velké oblibě. Nyní ale už je vše dovoleno.

Jsme rodina! Napsala k fotce na Facebooku Michaela Ochotská. Nyní se bude moci hlubit na sociálních sítích fotkami celého Andrého
Autor: Facebook.com

Sedmička pravděpodobně výměnou za honorář, který například taková Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří fotografie ze svého soukromí také prodávají, pravidelně obratem ruky dávají na charitu, otiskla první oficiální fotky novopečených rodičů, kteří se nad děťátkem nemůžou už snad více rozplývat.

„Andreasek je celý táta,“ nechala se slyšet pyšná maminka, která také nedávno přiznala, že ji André moc v noci vyspat nenechá, a proto je dost unavená. Naštěstí je aspoň přes den hodný, tak si může Míša trochu odpočinout.

První dny po porodu pro Ochotskou byly o to náročnější, že u ní nebyl její snoubenec Rosol, který se pral se soupeři na kurtech Australian Open. Nyní je rodinka opět spolu a může si začít užívat. No tak se už těšíme na fotky…

Fotogalerie
6 fotografií