Rodiče Michaela OchotskáLukášem Rosolem ukázali světu, jak vypadá jejich prvorozený syn André, teprve před týdnem. A teď se pochlubili dalším snímkem, který vznikl jen pár hodin po porodu. Tentokrát je ze soukromí. Ochotská zveřejnila na svém profilu na sociální síti fotografii přímo z porodnice. A k ní napsala zamilovaný emotivní vzkaz, jaký jenom maminka v šestinedělí, která se zrovna vrátila z premiéry filmu 50 odstínů šedi, může všem svým fanouškům k Valentýnu napsat...

„Dnes je to přesně měsíc, co jsi přišel na svět a změnil mi život. Chvíle, kdy jsem tě poprvé uviděla, byla ta nejsilnější vlna emocí. Okamžik, který si budu pamatovat do konce svého života, protože nic krásnějšího jsem nezažila. Myslela jsem si, že můj život je krásný, šťastný, naplněný. Ne, nebyl. Až teprve teď mám vše. Mám tebe! Chlapa, kterého budu nadosmrti milovat, tak jako tvého tátu. Dva nejlepší chlapi pod sluncem – zázrak, že jste moji!!

Děkuji vám všem za malého, kterému jste poslali tolik nádherných zpráv, dárečků, tolik pozitivní energie a lásky. Opravdu tohle je smysl života a neskutečný náboj energie. Přeji vám krásného Valentýna a hlavně zdravé a hodné dětičky. Není nic víc. Žádná kariéra, ani kabelky, auta, dovolenky, bla bla... Být mámou – to je dar!“ vyznala se Ochotská.

Fotogalerie
5 fotografií