Vyšlo jim to »tip-top«. Porod chlapečka přišel akorát včas, aby si Rosol ještě mohl sbalit tašku a vyrazit na druhý konec světa, kde v pondělí startuje Australian Open. A jak známo, jen na grandslamových turnajích se vyplácí tučné startovné...

Kdyby malý »zlobil« a s příchodem na svět otálel, stál by tátu ještě před narozením nejméně milion korun!

 „Po porodu tady se mnou a Andreaskem zůstal i Lukáš, protože ještě během středy odlétá na turnaj do Austrálie. Chtěl si malého ještě co nejvíc užít,“ rozplývala se včera ráno Michaela.

„Pořád si k němu čuchal, ňufal ho, byly to krásné chvíle,“ dodala s tím, že se teď těší na to, jak si bude moci odpočinout, vstřebat tu záplavu štěstí a učit se synka koupat a vůbec péči o něj.

Ještě před odletem taky Rosol svoji partnerku za porod náležitě obdaroval. „Dostala jsem od něj něco krásného na památku na celý život, ale nechci to konkretizovat. Řeknu jen tolik, že je to šperk,“ prozradila Blesku šťastná Michaela.

Komplikace před porodem: »Císař« byl nutný!

Michaela v posledním, devátém měsíci těhotenství přibrala celých sedm kilo, což bylo oproti zbývajícím měsícům extrémně mnoho.

Její křehké tělo s váhou maximálně 48 kg to zřejmě neuneslo a pět dní před porodem si vyhodila obratel! Porodník proto doporučil císařský řez.

„V jedenáct hodin v noci mi začaly pravidelné kontrakce, tak jsme s partnerem jeli hned do porodnice a v jednu v noci byl malej už na světě. Takže i když jsem rodila císařským řezem, zažila jsem i ty bolesti,“ svěřila Ochotská Blesku.

Jméno po Agassim? Bylo to prý jinak!

Rodiče prý měli jméno pro syna vybrané už dávno.Po tenistovi Andrém Agassim to nebylo, ale chápu, že někoho to může napadnout...,“ uvedla Míša.

Fotogalerie
9 fotografií