Filmová kritička Eva Zaoralová roky táhne s Bartoškou filmovou káru jménem Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Kdo jiný než jeho blízká spolupracovnice by také mohl zasvěceně pohovořit o zdravotním stavu oblíbeného herce, jehož okolí až na jedno oficiální tiskové prohlášení mlčí.

Pro magazín Sedmička mimo jiné prozradila, že to byla právě Bartoškova iniciativa oholit si hlavu. „Je v naprosté pohodě, v dobré náladě, akorát je mu vždycky blbě po chemoterapii,“ nechala se slyšet nejslavnější česká filmová kritička.

Bartoška se léčí v nemocnici v Motole, kam chodí na chemoterapie, které už nyní přinesly první výsledky. „Říkal, že je po testu, který ukázal, že je to na dobré cestě, čímž se mu výrazně zlepšila nálada,“ řekla Zaoralová Sedmičce.

Herec a ředitel filmového festivalu neustává ani v práci. Ačkoli musel vzdát roli v seriálu Já, Mattoni, kde ho podle informací Blesku nahradí Alois Švehlík, pilně se prý věnuje přípravám jubilejního 50. ročníku festivalu, který se blíží. „Myslím, že to zvládne. To by musel být nějaký nenadálý obrat ve vývoji jeho choroby, ale doufám, že nebude. Vlastně všichni včetně něho a doktorů doufáme, že žádný nebude,“ dodala Zaoralová.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Bartoška už hrát nebude! A matka útočnice ze Žďáru! redakce Blesk TV

Fotogalerie
6 fotografií