Tahle vietnamská kráska se v seriálu pohybuje vedle ostřílených českých herců. A zamlouvá se jí to. Jak se však daří Ha Than Nguyen v civilu? Deníku Aha! prozradila, že nějaký ten pátek randí s českým chlapcem. A i když při tom naráží na některé vietnamské tradice, nevadí!

„Vždycky jsem byla strašný tajnůstkář. Když už maminka pojala podezření, že se něco děje, začala se mě vyptávat. A vždy mi říkala, ať je ten muž hlavně vysoký! Ona je totiž ještě menší než já. Má z toho mírný komplex a plánuje zvýšit genofond naší rodiny. Má teorii, že velcí muži mají ochranitelský pud vůči malým ženám," prozrazuje pohledná Vietnamka. Přání maminky splnila dokonale. Přítel měří 197 centimetrů. Je o 40 cm vyšší než Ha Thanh.

Jak rodiče přijali to, že je přítel Čech? „Nakonec velmi dobře. Ze začátku měli strach, říkali, že Češi jsou nestálí. Je to takové házení do jednoho pytle. Ale je pravda, že Češi se snaží od prvního problému spíše utéct," poznamenává mladá herečka z Ordinace.

O svém příteli prozradila kromě výšky i to, že spolu nebydlí. "Jsme spolu sice více jak rok, ale nebydlíme spolu. Každý máme svůj byt. Chci si užít tu chvíli, kdy stojím na vlastních nohou a mám svůj prostor, který je pro mě důležitý," vysvětlila v Aha! "sestřička Tien". Svému partnerovi však ráda vaří. Prý si dá rád i vietnamskou kuchyni, Ha Thanh si pro změnu oblíbila z české vepřo knedlo zelo. Ale bez knedlíků.

A protože láska prochází žaludkem... S maminkou jednoho dne padla řeč i na téma, nad kterým se v Česku lidé dnes už nijak dvakrát nepozastaví - sex před svatbou. "To bylo vtipné. Tohle téma je totiž u nás tabu. Já ale nemám nejmenší problém bavit se o tom. Maminka se mě jednou zeptala, co si o tom myslím. Řekla jsem jí, že sex po svatbě je podle mě hloupost, protože se může stát, že si ti dva nebudou rozumět – a co potom? Je to důležité. Ona byla překvapená, ale usoudila, že mám pravdu, protože její kamarádka si vzala nějakého ředitele, na první pohled velmi konzervativního člověka, a až o svatební noci zjistila, že je sadomasochista," dodala Ha Thanh.

Fotogalerie
7 fotografií