Ještě v pondělí ráno měla Ha Thanh na facebookovém profilu své rodné příjmení Nguyen, během dopoledne si ale jméno změnila na Špetlíková. O víkendu, kdy se po dvou letech randění provdala za svého přítele, světelného designera z Národního divadla Martina Špetlíka, převzala i manželovo české příjmení.

Na veselku Ha Thanh pozvala i svého hereckého kolegu z Ordinace Lukáše Hejlíka s těhotnou manželkou Veronikou, která má rodit už každým dnem. „Strašně hezký to bylo,“ chlubila se Hejlíková společnou fotkou ze svatby.

Svatba byla velkolepá. Ve Vietnamu je zvykem pozvat na velký den větší počet hostů, čehož se seriálová Tien držela. Na svatbu totiž přišlo přes 200 lidí. A tak měla objednaná potetovaná šéfkuchařka a světoběžnice Kamura, která se může pyšnit „titulem“ první ženy, která otáčela steaky v kuchyni restaurace slavného Jamieho Olivera, plné ruce práce.

Hosté si pochutnali na hamburgerech, vietnamských specialitách a dalších mezinárodních pokrmech. Přípravy na česko-vietnamskou veselku byly náročné, ale nakonec se vše obešlo bez nehod.

Fotogalerie
9 fotografií