Modelka si podle svých slov vzala svého nejlepšího přítele. Na svém instagramovém profilu se po svatbě svěřila:

"Moc se omlouvám, že jsme před vámi všemi naši svatbu utajili, důvod, proč jsme to udělali, je takový: Milujeme jeden druhého tak moc a chtěli jsme se vzít kvůli NÁM, ne kvůli komukoli jinému. Nechtěli jsme žádnou velkou okázalou událost, ani jsme nechtěli žádnou pozornost. Chtěli jsme jen jednoduchý, intimní, krásný obřad."

A to se jim také povedlo. S fotkami z obřadu se už pochlubila na sociálních sítích a vypadá to, že svou romantickou svatbu na pláži za přítomnosti jen těch nejbližších pár zrealizoval. Fitness modelka zveřejnila fotky páru, na kterých dvojice vypadá velmi šťastně.

The love of my life 💗

Fotka zveřejněná uživatelem Jodie Marsh (@jodiemarshtv),Srp 27, 2015 v 5:08 PDT

 

Netradiční róba nevěsty se nakonec k obřadu skvěle hodila. Marsch vystavila nejen své proslulé poprsí, ale také odhalená záda pokrytá bezpočtem tetování. Hlavu si ozdobila jen jednoduchým květinovým věnečkem bez závoje. Díky obřadu zasazenému na pláži byli oba novomanželé během obřadu bosí.

My man. My life 🌴

Fotka zveřejněná uživatelem Jodie Marsh (@jodiemarshtv),Srp 27, 2015 v 5:41 PDT

 

 "Můj muž, můj život," napsala silikonová kráska Jodie Marsch k fotce na svém instagramovém profilu.

To all my friends: you mostly know this man as Drogo, to me he is the most perfect man that ever lived. I'm so sorry I kept our wedding secret from you all, the reason we did is this: We love each other so much and we wanted to get married for US, not for anyone else. We didn't want a big fancy do, nor did we want a fuss or any attention. We wanted a simple, intimate, beautiful ceremony. We didn't want paparazzi ruining the day (they nearly did and we have hilarious stories to tell you another time about our efforts to outwit them), nor did we want our wedding to be a circus. We didn't want to make money from our wedding (although offers over £5m would have been considered haha), we just wanted to be husband and wife. We also kept it a secret because we believe in true love and we wanted our wedding to be about US and nothing else. I am so happy we chose to do it this way and that we can share all our lovely pictures with you now that it's all over. I am the happiest, luckiest lady in the whole world. I have truly found my soul mate! There are loads more pics to come, plus our night time ones when we wore our amazing shoes!! Also, I still haven't even seen the official pics yet but will be putting those out too when I have them. Again we are so sorry to those who didn't know, we are massively thankful to @davidrainbird and @1pinkstrawberry for keeping such a huge secret for us. We are so grateful to @anitaalbrecht for her blessing and love! We love you all and we feel like the luckiest two people on earth to have found each other! James Placido you are everything. And ladies, I did actually wait until the ring was on my finger before I broke my celibacy. So I am living proof that the right one really WILL wait until you're ready..... #truelove #marriage 💗

Fotka zveřejněná uživatelem Jodie Marsh (@jodiemarshtv),Srp 27, 2015 v 8:14 PDT

 

Modelka připsala k fotografii svého manžela dlouhý vzkaz pro všechny přátele, ve kterém popisuje svou lásku a vysvětluje důvody utajené svatby. "Nejperfektnější muž, který kdy žil," píše v komentáři zamilovaná nevěsta o svém choti.

The two mums!!! 💗💗💗

Fotka zveřejněná uživatelem Jodie Marsh (@jodiemarshtv),Srp 27, 2015 v 7:40 PDT

 

 Novomanželé se vyfotili se svými maminkami.

 

Life is short.... Eat the cake 🍰🍰🍰😛

Fotka zveřejněná uživatelem Jodie Marsh (@jodiemarshtv),Srp 27, 2015 v 5:16 PDT

 

Takhle si čerstvě sezdaná dvojice užívala svatební dort.