Kobzanová se hodně rychle poučila z toho, že propírat na veřejnosti své soukromí se leckdy nevyplácí a téměř vždy se to obrací proti ní. O šest let mladšího hokejistu Michaela Frolíka tajila několik měsíců. Jejich vztah vyšel najevo až před rokem v červnu, a to jen díky tomu, že modelka přímo na ledě se svým klukem slavila vítězství Stanley Cupu, který získal se svým týmem Chicago Blackhawks.

Pak se společně několikrát mihli v Praze, strávili spolu první společné Vánoce ve Winnipegu a letos v červnu to v Čechách definitivně zabalila. Ukončila své působení na Frekvenci 1, zrušila facebookovou stránku s názvem Drzá Diana a se slovy beru si dovolenou zmizela.

I když se její kamarádky netají tím, že je určitě v jiném stavu, sama o tom nikdy nemluvila. Ovšem fotka s bříškem, která se objevila na facebooku kosmetického institutu, mluví za vše. Dianě se rýsuje bříško a sama modelka pro super.cz potvrdila, že v době pořízení fotek byla v sedmém měsíci těhotenství.

Jinak se Diana odmítla k čemukoli vyjadřovat. Zda jsou fotky aktuální, či už jsou pár měsíců staré, což by mohlo znamenat, že Kobzanová už klidně porodila a Vánoce s Frolíkem stráví ve třech, odmítl komentovat kosmetický insitut.

Video
Video se připravuje ...

Diana Kobzanová poprvé o vztahu a dětech s hokejkou Frolíkem! Jan Jedlička, Markéta Reinischová