O tom, že je Diana Kobzanová (32) těhotná, se spekuluje už delší dobu. Zejména kvůli jejímu odchodu z televize i rádia. Ona ale pauzu od práce nekomentovala a těhotenství popírala. Když se pak objevily zprávy od svědka, který údajně Dianu i s jejím partnerem Frolíkem potkal na dovolené v Itálii, moderátorka vše vyvrátila.

„Byla jsem na dovolené v Římě, kde jsme si dopřávali. Mám štíhlou postavu, na které je všechno vidět. Takže stačí, abych se trochu najedla, a hned vypadám, jako bych byla ve čtvrtém měsíci těhotenství,“ vymlouvala se tehdy Kobzanová týdeníku Sedmička. „Těhotná ale rozhodně nejsem, leda že bych o tom ještě nevěděla,“ dodala se smíchem.

Jenže nyní Sedmička získala potvrzení přímo od modelčiny kamarádky. „Je to tak, čekají miminko. Moc se spolu s ní radujeme,“ řekla prý známá Kobzanové.

Bývalá miss Kobzanová už víc než rok chodí s hokejistou Michaelem Frolíkem(26). Mezi sportovci si partnery vybírala i dříve, randila například s hokejistou Petrem Nedvěděm (42) nebo fotbalistou Martinem Jiránkem (35).

 

Fotogalerie
6 fotografií