Překvapení číslo jedna: Českého slavíka vyhraje Iveta Bartošová. V takovém případě se bude Česko topit v slzách plných dojetí. Josef Rychtář se buď bude domáhat převzetí ceny, nebo minimálně uspořádá tiskovku před svým domem s Ivetiným obrazem v ruce a zvukařem Standou po boku. Rozhodně ale podnikne další dojemnou výpravu na koleje. Překvapení a "doják" na druhou nás čeká v případě, že cenu převezme mladý pan Artur.

Překvapení číslo dvě: na Slavíky se dostaví Josef Rychtář osobně, a ať už Iveta vyhraje, nebo ne, on se pustí do ostatních celebrit, nebo rovnou vyhlásí válku ochrance. To pravé pokoukání nastane teprve, až se k tomu přimotá Zdeněk Macura, který podle informací Blesk.cz nedělá v posledních dnech nic jiného, než že shání na černém trhu vstupenku.

Překvapení číslo tři: Lucie Vondráčková nakonec supertajným letem z Kanady dorazí v obepnutých šatech, v nichž se jí bude kulatit bříško. Nebude mlžit a všem nám prozradí tu radostnou novinu.

Překvapení číslo čtyři: Mein Gott, božský Karel nevyhraje!

Překvapení číslo pět: Největší a nejdojemnější překvapení by ale přišlo, kdyby  Michal Hrůza nejenže přišel, ale dokonce zazpíval! I tak by ale za svůj návrat do života zasloužil ovace ve stoje.

Fotogalerie
6 fotografií