Marika Gombitová za pomoci své ošetřovatelky Evy v podvečer nastoupila do černého vozu a společně vyrazily do bratislavské Karlové Vsi, kde zaparkovaly před zubní ambulancí. Podle slovenského deníku Plus Jeden Den zpěvačce pomáhali vystoupit z auta ještě další dva lidé, kteří Mariku doprovázeli.

Slovenskému deníku se podařilo zpěvačku, která je od osudné autonehody v roce 1980 upoutána na invalidní vozík, zachytit na ulici. Gombitová měla na sobě černý svetr s bílým nápisem, kolem krku omotanou černou šálu a nohy měla zabalené v černé dece. Blonďaté krepaté vlasy měla od větru rozevláté.

Marika se podle všeho zdržela na pohotovosti asi tři čtvrtě hodiny, a jak se zdá, v posledních týdnech docházela k lékaři častěji. „Mariku jsem viděl sedět v autě v doprovodu její ošetřovatelky už minulý týden. Vypadalo to, že měly dost naspěch,“ svěřil se deníku jeden z jejích sousedů. Vypadá to tedy, že Marika začíná opět vyrážet mezi lidi. Respektive musí...

Vůbec poprvé se Gombitová objevila na veřejnosti už letos v květnu na narozeninové oslavě podnikatele Júliusa Hrona (60). Tehdy všichni úžasem na několik minut oněměli. Když pak Marika Hronovi zazpívala Happy Birthday, všem dojetím tekly slzy. Jejím fanouškům tak svitla malá naděje, že by se zpěvačka mohla jednou snad vrátit na jeviště.

Video
Video se připravuje ...

Tchyně chce Rychtáře v base! Hořící Fabia a Gombitová u lékaře! Blesk TV

Fotogalerie
7 fotografií