Sotva přijde do pražského butiku s módou od italské návrhářky nové kousky, Olga Menzelová je první, kdo otevírá dveře. Naposledy, když z obchodu odcházela, nesla si velkou tašku, která podle velikosti prozradila, že se uvnitř skrývá zřejmě bunda nebo kabát. A takové svršky se pohybují nad 20 tisíc korun.

Olze nejspíš chyběl poslední kus k jejímu Versace modelu, který měla ten den na sobě. Její černá bunda se zlatým kováním v hodnotě 29 000 Kč, šaty za 7000 Kč i sluneční brýle za 5000 Kč byly totiž právě od značky Versace Jeans. K tomu přidala boty do Alexandra Wanga v hodnotě 10 000 Kč a model za 51 tisíc korun je na světě.

Menzelová ale ví, že jenom oblékat se podle Donatelly nestačí. Proto po jejím vzoru neváhá investovat nemalé peníze také do plastických operací. Už má plastiku prsou i upravený obličej. A to je přitom o 23 let mladší než italská návrhářka.

Nemám zvětšené rty, mám upravenou vrásku nad horním rtem, která byla opět dílem mých dermatologických potíží,“ vysvětlovala Olga extrémně zvětšený horní ret letos v lednu. Následně přiznala i zvětšení prsou, kterými se při té příležitosti pochlubila v průhledných šatech bez podprsenky.

Fotogalerie
8 fotografií