Vskutku zajímavý model předvedla Olga Menzelová na módní přehlídce Mercedes Benz Prague Fashion Weekend, kam dorazila v doprovodu stylisty Honzy Pokorného. Pěstí na oko totiž byly zlatavé krunýře, kterými si zakryla nově přifouklé poprsí.

Pod černé šaty se zipem vpředu, který si Menzelová rozepla až k pupíku, si oblékla síťový top, pod kterým prosvítaly kovové kotouče, které jen silou vůle držely na tenounké síťce. "Olga měla šaty od návrhářky Ivany Kaňovské, která dělá vždy pouze jeden model. Podprsenka je součástí toho modelu a je z těžkého kovu," prozradil Blesk.cz stylista Pokorný.

Menzelové se sice podařilo upoutat pozornost, při pohledu na ostatní modely této návrhářky je ale vidět, že Menzelova žena zase tolik odvahy, jak by se na první pohled zdálo, neměla. Zip u šatů měl být totiž rozepnut až do půli stehen. Kdyby chtěla Menzelová šokovat pořádně, ukázala by i zlatým plechem chráněný klín a ňadra naopak odhalila. Na to však Menzelová nenašla odvahu...

Součástí některých modelů jsou i pancířové minikalhotky
Autor: Isifa.com

Model, který si v ničem nezadal se slavnými podrpsenkovými modely Madonny, byl podobně šokující, jako plastový korzet Kim Kardashian, který si minulý oblékla na vyhlašování ankety Muž roku podle magazínu GQ.

Možná však Olze tento model vybral její chlípný manžel Jiří Menzel, aby se pojistil pro případ, kdyby chtěl někdo umělé trojky jeho ženě osahávat. S takovou výzbrojí by ho totiž čekal velmi tvrdý náraz. Nebo že by režisér chystal historický velkofilm ze středověku a svou manželku nechal otestovat brnění?

Fotogalerie
21 fotografií