„Josef je můj přítel a chodíme spolu už tři měsíce,“ prozradila Blesku blonďatá Petra Jašáková (29) z Moravy. Jenže reakce vdovce na sebe nedala dlouho čekat.

„Mám toho dost! Co si ta svi*ě, která tohle řekla, vlastně dovoluje?! Viděl jsem ji jednou v životě, a kdybych ji potkal znovu, tak ji vyfackuju,“ řekl Blesku po telefonu velmi rozčilený Josef Rychtář.

„Naposledy jsem u něj byla před týdnem z pátku na sobotu a bylo to krásné,“ vykládala rozněžněle Jašáková. Rychtář ale neopouští svou linku: „Zazvonila před několika týdny v Uhříněvsi u branky a poprosila Standu, jestli by se se mnou mohla vyfotit. Nevím, proč bych se s někým nevyfotil, když mu to udělá radost. Ale to bylo poprvé a naposledy, kdy jsem ji viděl.“

Jedině Iveta

Blonďatá Petra však přišla se šokujícím vysvětlením toho, že vdovec Rychtář jakoukoliv její existenci popírá. „Jsme na tom spolu domluveni. Musím to chápat, je teď o něj velký zájem a respektuji to, že mě zapírá,“ svěřila se Petra s tím, že s vdovcem plánuje společnou budoucnost. 

„Bože, vždyť já nemám ani její telefon! Opakuji – novou ženu nemám a ani nehledám! A už mě nebaví to, že se na mě lepí takovéhle existence,“ uzavřel celou záležitost Rychtář.

Fotogalerie
7 fotografií