Pokud se chce Roman udržet v sedle a nespí s někým z vedení, tak ať moderuje svlečený. Jeho svalnaté tělo je fakt parádní a podle mých informací se i velmi rád nahý exhibuje před obecenstvem...  A i když zprávy jen předčítá z čtecího zařízení, tak v jeho monotónním podání ztrácejí na váze.

Pár přeřeků není nutné řešit, je to začátečník a není novinář. Doposud ke své obživě používal jiné svaly než ty hlasivkové. Od začátku své moderátorské kariéry dostává Roman ze všech stran na zadek, ale on to nevzdává. A není divu, ve své sportovní kariéře absolvoval 113 vícebojů a z toho jich jen osm vzdal, protože už nebyl schopen udělat ani krok. Z toho vyplývá, že Roman bude Zprávy moderovat do té doby, než sledovanost klesne na minimum. Pak se někomu ve vedení rozsvítí a vymění ho za Jaromíra Jágra. Má slušnou hokejovou rodinu, takže by jeho přítomnost nějaká čísla udělala.

Protože dát tam erudovaného žurnalistu při smyslech na Primě neletí. Je smutné, že se pádu na dno účastní i Česká Miss Gabriela Kratochvílová. Není to jen milá, krásná tvářička, ale kupodivu se pro obrazovku narodila. Působí tak přirozeně a profesionálně, že jí člověk ty vraždy nebo podvody i věří.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy na Primě mají nové moderátory! Šebrleho a Kratochvílovou! David Turek, Ondřej Rybár, Jan Jedlička