Česká zpěvačka, která žije střídavě v Polsku a u nás, si vždy ze své postavy utahuje. Prý má ráda plné tvary. Ale čeho je moc, toho je příliš! Na předávání českých hudebních cen oblékla šaty v polských národních barvách, kterými je bílá a červená, což by až tak nevadilo. Stejně má zpěvačka víc fanoušků u našich severních sousedů než v Česku. Možná tím také chtěla provokovat...

Ewa ale zvolila šaty, které její postavě rozhodně nelichotily! První, bílý outfit, byl ještě jakžtakž k Ewině postavě milosrdné, přeci jen to nejhorší zakryl.

Co ale ukázala v těch druhých, červených, ve kterých zpívala Karlu Gottovi na konci večera, to snad Karlín ještě nezažil! Nesoudná Farna přehodila zprvu volnou látku šatů přes ramena, později ji ale spustila ke kotníkům, aby vytvořila večerní dlouhé šaty, a diváci zůstali mírně v šoku...

Nejenže byl na Ewu smutný pohled zepředu, kdy upnuté šaty odhalily všechny nedokonalosti jejího těla, ale při odcházení se musela zpěvačka obrátit k divákům a kamerám zády a…všechny čekal šok! Ewa snad takto ještě nikdy nevypadala! Zadek obřích rozměrů byl dobře vidět i v zadních řadách, ale jak se zdálo, Farně to nejspíš vůbec nevadilo! "S mými kily je jedno jestli si na sebe vezmu černé nebo bílé šaty. Stejně ve všem budu vypadat jako krabice. A je mi to jedno," přiznala Blesk.cz Farna.

A nejspíš to nevadí ani jejímu příteli Martinu Chobotovi, který si českopolskou zpěvačku hrdě vodil po karlínském divadle za  ruku a na krok se od ní nehnul! Že by byl milovníkem kyprých tvarů a pro jistotu si Ewičku vykrmil?

Video
Video se připravuje ...

Andělský trapas! Konvičková se zamyslela, a takhle to dopadlo... Petr Soukup, Markéta Reinischová