Bála se o něj už tehdy. Věděla, jak nebezpeční umí opilci, které často vozil, být. „Měla jsem o něj strach, samozřejmě. Protože on jezdil právě jenom v noci. A vždy celou noc. Teď bych se bála mnohem víc, takže jsem moc ráda, že toho nechal a myslím a doufám, že se k tomu už nikdy vracet nebude,“ prozradila Blesku zpěvačka, která má s Polákem pětiletého syna Teodora.

Bál se opilců

Oba ví moc dobře, jak je práce taxikáře ošemetná. „Je strašně smutné, co se těm dvěma taxikářům stalo. Lituji je a jejich rodinu, tahle práce je hrozně drsná. Vím, že když Petr občas vyprávěl, jak opilci umí být agresivní, nebylo mi do smíchu,“ vzpomíná s tím, že dnes už se o něho bát nemusí. „Dělal to na přechodnou dobu, ale teď naštěstí hodně točí, práci má i v Německu. Taxikaření už díky bohu dělat nemusí,“ oddychla si zpěvačka.

I ona se musí otáčet, přestože koncertů už není tolik, co dřív. Ukázala se po dlouhé pauze, když v pátek a v sobotu hostovala na koncertu Vaška Noida Bárty (33). „Nikdy bych neodmítla zpívat Vaškovi na koncertě. Udělali jsme spolu krásnou desku, je talentovaný, mám ho ráda, stali se z nás dobří kamarádi, a i můj syn ho miluje a má v něm vzor. Vždycky se spolu vyblbnou. Vím, že i Vašek by si přál syna, bude už brzy skvělý táta,“ myslí si Basiková.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Milan přenášel svou smrt na facebooku a Basiková se bojí vraha! Blesk TV