Ani nemoc, ani pooperační problémy. Stáří! To se na někdejší první dámě začíná podepisovat. Svědčí o tom skvrny na rukou. „Ruce na fotografii odpovídají věku osoby po šedesátce. Skvrnám se laicky říká stařecké nebo jaterní. Na stavu se podepisuje především věk a sluneční záření,“ řekl Blesku renomovaný dermatolog, který si nepřál být jmenován. Dodal, že čím méně se člověk o tělo stará, tím více jich má. Péče však Havlové není cizí. Jak je ale možné, že skvrny nemá i na obličeji? Možná právě to svědčí o zapíraných plastikách!

O zdravotním stavu Dagmar Havlové jsou i Bleskové zprávy, podívejte se na jejich nejnovější vydání:

Video
Video se připravuje ...

Zpověď Anety o pornoskandálu: Vydírání a výhužky! redakce Blesk.cz

Maskovaná jizva

Havlová včera předala pražskému IKEM šek. Elegantní kostýmek doplnila o šátek, který kromě funkce módního doplňku měl zároveň maskovací efekt. Skrývala pod ním záhadnou jizvu.

„Jizva odpovídá tomu, že je po operaci štítné žlázy. A podle jejího stavu si dovolím soudit, že operační rána se dobře zhojila,“ řekl dříve Blesku pražský endokrinolog, který také nechtěl být jmenován. Problémy se štítnou žlázou Havlová přiznala už v roce 2005.

Volant přenechala řidičce!

Herečka do pražského IKEM včera neřídila. Možná usoudila, že bude lepší, když to nechá na někom zkušenějším, kdo při parkování nezabere celé parkoviště, jako to před necelým týdnem udělala ona sama na pohřbu Otakara Brouska (†89).